Couveuse in Afrika (2/2)

Jonathan realiseerde zich dat er in Afrika dan wel weinig reserveonderdelen voor couveuses beschikbaar zijn. Maar winkels met reserveonderdelen voor auto’s zijnToyota Incubator er daar genoeg. Daardoor kwam hij op het idee om een couveuse te ontwikkelen die uitsluitend bestaat uit reserveonderdelen van een Toyota : de koplampen is het verwarmingselement, de filters worden gebruikt voor luchtzuivering en de batterij als een back-up voor wanneer de elektriciteit uitvalt. De kosten voor deze “Toyota-couveuse” zijn zo’n 40 keer lager dan die van een gebruikelijke couveuse. Het bedrijf “Design that Matters” brengt deze couveuses op dit moment op de markt.

Into-the-box denken dat het leven van vele baby’s kan redden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s